Yarış atına ceza kesildi

İzmir'de meydana gelen ilginç olayda yarış atı ile trafiğe çıkan kişiye trafik cezası kesild

 İzmir’in Tire ilçesinde, geçimini kıraathane işletmeciliği ile sağlayan 27 yaşındaki Mehmet Güneş isimli bir vatandaş atı ile sünnet olan bir çocuğu gezdirmek için yola çıktı.

Sünnet çocuğunu gezdirip işini bitiren Güneş, atıyla birlikte Tire’de Cumhuriyet Meydanı’na geldiği sırada trafik polislerince durduruldu.

CEZANIN GEREKÇESİ
Trafik polisleri, Güneş’e atıyla birlikte “Trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafiğe uymadan sevk ve idare etmek” gerekçesiyle 92 lira tutarında trafik cezası kesti. Polisler ceza tutanağındaki araç bilgileri ve plaka kısmına ise “Rahvan At” yazdı. Yaşanan olayın ardından Tire Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicilik Spor Kulübü Derneği, cezanın iptali için Tire Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurmaya hazırlanıyor.

ŞAKA SANDI
Kesilen cezanın ardından şaşkınlığını gizleyemeyen Mehmet Güneş, o anları şöyle anlattı: "Yolda polisler çevirdi. Sağa çekmemi söylediler. Ben bunun bir şaka olduğunu zannettim. Ama maalesef doğruymuş. Sonra sağa çektik, ekipler geldi ceza kestiler. Bu ilk defa oldu. İtiraz etmeyi düşünüyoruz. Bu tarz ceza yemek bizi bayağı üzdü. Biz gençlere bu ata sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. Ama böyle olaylar bizi çok üzüyor."

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?
Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?