WhatsApp, BlackBerry marka cihazlarda desteklenmeyecek tartışması

Dünyanın bir numaralı iletişim uygulaması WhatsApp'ın, İOS ve Android'in karşısında neredeyse yok olan BlackBerry marka cihazları desteklemeyeceği tartışması devam ediyor.

Akıllı telefonların olmazsa olmaz uygulamsı WhatsApp'tan BlackBerry marka cihaz kullanıcılarına kötü haber. Bir süredir yazılıp çizilen haberlere göre WhatsApp, BlackBerry cihazlarda kullanılamayacak.

Dünya çapında 1 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan ve neredeyse SMS ile mesajlaşmayı tarihe gömen popüler iletişim uygulaması WhatsApp, yayınlanan güncellemeler ile her geçen gün geliştirilmeye devam ediliyor.
iOS ve Android karşısında oldukça geri planda kalan BlackBerry için WhatsApp desteğinin sonlandıracağını daha önce sizlere aktarmıştık.

Mobil cihazlarımızın olmazsa olmazlarından birisi olan Whatsapp, BlackBerry desteğini sonlandıracağı tarihte ikinci kez değişikliğe gitti.

WhatsApp, BlackBerry desteğini sonlandırmaya hazırlanıyor!
WhatsApp yetkilileri, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yaptığı açıklama ile BlackBerry 10'da dahil olmak üzere, BlackBerry işletim sistemi için desteğini 2016 yılının sonunda sonlandıracağını duyurmuştu.

Kullanıcılardan gelen tepkiler sonrasında bu tarihi 30 Haziran 2017'ye erteleyen WhatsApp, desteği sonlandıracağı tarihte ikinci kez değişikliğe gitti.

WhatsApp, Nokia S40 ve BlackBerry için desteği 31 Aralık 2017'ye kadar devam ettirme kararı aldığını kullanıcılara bildirdi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bu basit testi çözün, 'içine kapanık mısınız, dışa dönük mü' öğrenin
Bu basit testi çözün, 'içine kapanık mısınız, dışa dönük mü' öğrenin