Türk Telekom'dan müşterilerine ek kota hizmeti!

Türk Telekom, Adil Kullanım Kotası'nın iyileştirme çalışmalarına devam edilen şu günlerde kullanıcılarına ek paket seçenekleri sunmaya karar verdi.

Bir süre önce kaldırılmaya başlayan AKK olayı 1 Mayıs itibariyle iyileştirilmeye gidilmişti. Bu iyileştirme 02:00 ile 08:00 arasında kotadan yemeyecek ve normal saatlerde pakette yaşanan kota geçmeleri hız düşüklüklerine neden olacaktı.

Yeni dönemle birlikte kullanıcılar daha iyi bir internet deneyimi yaşarken internet servis sağlayıcıları da kullanıcıların normal saatlerde kotaya takılmaları durumunda hızlarının düşmemesi için ek kota paketleri sunmaya başlamıştı.

Ülkemizdeki pek çok servis sağlayıcısı bu hizmeti kullanıcılarına sunarken Türk Telekom ek kota hizmetini kullanıcılarının kullanımına sundu. Türk Telekom internet müşterileri ek kotalardan yararlanmak için tek bir sms göndermeleri yetiyor.

Örnek olarak eğer ki kotaya takıldıysanız ve hızınız düştüyse 50 GB ek internet kotası almak için EK50GB TEK yazmanız ve bunu 6606'ya göndermeniz yetiyor. Kullanıcılar bu paketleri tek seferlik alabileceği gibi ayrıca her ay otomatik olarak alabiliyor. Kullanıcıların her ay yenilenen 50 GB'lık ek kota paketi için EK50GB yazıp 6606'ya göndermeleri yetiyor. Bu sayede kullanıcılar iptal edene kadar her ay ek 50 GB kotaları olmuş oluyor.

Türk Telekom'un ek internet kota tarifeleri ise şöyle;

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...
Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...