Trabzonspor 50.yıl kutlama töreni canlı yayın HD kalite

Trabzonspor, 50. yıl kutlamaları ve Alaves'le oynanacak olan hazırlık maçı heyecanı Medical Park Arena'da devam ediyor. Maç canlı olarak a2'den verilecek.

 Saat 20.00'de Şenol Güneş Kompleksi'nde başlayacak kutlama programında ise konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile birlikte taraftarlara özel sürprizlerin yer alacağı etkinlikler düzenlenecek.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

ALAVES İLE KARŞILAŞACAK
Trabzonspor, 50. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek programının ardından saat 21.45'te İspanya La Liga ekiplerinden Alaves ile dostluk maçı oynayarak kendi evinde bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkacak. Trabzonspor - Alaves maçı A2'den canlı yayınlanacak.

Maçın ardından stadyumun arka tarafında denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde büyük bir meşale gösterisi gerçekleştirilecek.

Trabzonsporlu taraftarlar, Şenol Güneş Kompleksi'nde gerçekleştirilecek organizasyona büyük ilgi gösteriyor. Alaves ile oynanacak hazırlık maçı için satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterilirken gişeler önünde uzun kuyruklar oluştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2018 Grammy Ödül Töreni'nde şıklık yarışı (Şeyma Subaşı kırmızı halıda)
2018 Grammy Ödül Töreni'nde şıklık yarışı (Şeyma Subaşı kırmızı halıda)