THY uçağında tekme tokat kavga

Türk Hava Yollarına ait Londra-İstanbul seferini yapan uçakta tekme tokat kavga çıktı. Sınırdışı edilen bir Afgan yolcuya uygulanan şiddeti uçaktaki diğer yolcular görüntüledi.

THY'na ait Boing 777 tipi uçakta yaşanan kavga görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Habertürk'ten Gökhan Artan'dan edinilen bilgilere göre, Londra-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan uçakta, cumartesi günü saat 16.20 sıralarında kavga çıktı. Sınırdışı edilmek istenen Afgan yolcuya uygulanan şiddet diğer yolcuların cep telefonlarıyla kaydedilirken, olay tepki çekti.

Sınırdışı edilen Afgan yolcuya uygulanan şiddeti gösteren görüntüler, bir kullanıcı tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Boeing 777 tipi uçak yerdeyken çekilen görüntülerde önce sınırdışı edilmesine bağırarak isyan eden Afgan yolcunun yüzüne, sivil bir kişi bastırıyor ve tokat atıyor. Ardından Heathrow Havalimanı personeli olan İngiliz bir kadın da yolcunun kafasına bastırıyor. Yolcuya yapılan müdahale tepki çekti.

UÇAK 40 DAKİKA GECİKMEYLE KALKTI

Sert şekilde davranılan Afgan yolcunun "Gerçekten nefes alamıyorum. Lütfen bu görüntüleri basına gönderin. Afganım. İtalyan belgelerim var ama beni Afganistan'a geri gönderiyorlar" diye bağırırken bazı yolcular da "Bunu yapmaya hakkınız yok" diyerek tepki gösterdiği de görüntülerde görülüyor.

THY uçağının yaşananlar sonrası 40 dakika gecikmeli olarak Londra'dan İstanbul'a gelmek üzere havalandığı bildirildi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler