Star Wars hayranlarına yeni macera müjdesi

Bilim kurgu filmlerinin kilometre taşı olarak kabul edilen Star Wars serisi yeni bir filme izleyicinin karşısına çıkacak. Yeni filmde efsane karakter Obi-Wan Kenobi'nin hayatı işlenecek.

Yıldız Savaşları yani Star Wars, yeni bir macera ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Hollywood Reporter dergisinin haberine göre, hazırlık aşamalarında olan yeni Star Wars filmini İngiliz yönetmen Stephen Daldry'nin çekmesi için görüşmeler yapılıyor. Filmi çekmeyi kabul etmesi hâlinde, Daldry'nin, senaryoyu Lucasfilm ile geliştireceği söyleniyor.

Dergiye göre hem Luke Skywalker hem de babası Darth Vader'ın 'akıl hocası' olan Obi-Wan Kenobi'nin hikayesini anlatacak film için henüz aktör seçimine başlanmadı.

Ayrıca, filmin Kenobi'nin hayatının hangi dönemini anlatacağı da bilinmiyor.

​Daha önce Jedi ustası Yoda ve kelle avcısı Boba Fett'in hikayelerini anlatan yeni Star Wars filmleri çekildiği iddia edilmişti fakat bu bilgi doğrulanmış değil.

Star Wars serisinin sadece bir karakter üzerinde odaklanan son filmi, geçen yıl gösterime giren Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'ydi. Rogue One, dünya genelinde 1 milyar dolardan fazla gişe yapmıştı.

Bu arada Obi-Wan Kenobi'yi 1977'de gösterime giren Star Wars filminde İngiliz aktör Alec Guiness, serinin sonraki filmlerindeyse İskoç aktör Ewan McGregor canlandırmıştı.
McGregor, Entertainment Weekly dergisine bir süre önce yaptığı açıklamada, Obi-Wan Kenobi rolünü yeniden oynamak isteyeceğini fakat böyle bir teklif almadığını söylemişti. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bitcoin nedir? Nasıl alınır? Blockchain nedir?
Bitcoin nedir? Nasıl alınır? Blockchain nedir?