Samsung Galaxy Note 8 resmen tanıtıldı, işte özellikleri

Samsung'un merakla beklenen yeni modeli Note 8 resmen tanıtıldı. Canlı yayınla paylaşılan Note 8'in yeni özellikleri ise beklenenin de ötesinde...

Samsung Galaxy Note 8 özellikleri ve diğer detayları aylar öncesi PR çalışmaları ve 'sızıntılar' doğrultusunda aşağı yukarı belli olmuştu. Dolayısıyla Samsung, bugün aslında tahmin edilen bir Galaxy Note 8 tanıtımını gerçekleştirecek. Son dönemlerde problemli bir gündeme sahip olan Note serisi, son olarak patlama-yanma olaylarıyla ün konusunda büyük kayıp yaşadı. Biraz da Samsung'un pazarlama politikası sonucunda, Galaxy S serisinin, Note serisine oranla daha yüksek segmentli olması nedeniyle Note serisi son zamanlarda biraz daha geri planda kaldı. 

SAMSUNG NOTE 8 ÖZELLİKLERİ

Samsung, Galaxy Note 8'in özellikleri ile ilgili güçlü beklentiler var. Özellikle RAM belleği detayı, cihazın satış rakamlarını etkileyebilecek ilk güçlü etken. Galaxy Note 8'in 6GB'lık RAM belleği olması bekleniyor.


Ekran boyutu ve ekran teknolojisi: Note serisinin geleneksel 'phablet' silüeti devam edecek. Beklentilere göre 6.5" civarında bir boyut, 14.29 formatında olması bekleniyor.


İşlemci: Bir Samsung klasiği daha... ABD sınırları içerisinde Snapdragon 835 çalıştıracak olan Galaxy Note 8, Türkiye'de Exynos 8895 modelini kullanacak. Zira Samsung, Türkiye açısından ağırlıklı olarak Exynos'u tercih ediyor.


Pil kapasitesi: 3.300 mAh batarya söylentisi var. Ortalamada olsa da, Samsung'un Iris tarayıcı özelliğini ve S Pen yükünü kaldırabilecek mi, bilinmez...


Samsung Galaxy Note 8'in lansmanı, bu sayfadan canlı olarak okuyucuya aktarılacak. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünya metrolarında çekilmiş en tuhaf insanların fotoğrafları...
Dünya metrolarında çekilmiş en tuhaf insanların fotoğrafları...