Şahan Gökbakar hayranlarına yemek pişirecek

Recep İvedik serisiyle sinema salonlarını sallayan Şahan Gökbakar şimdi de açacağı restoranla mutfakları sallamaya geliyor. Mutfakta iddialı olduğunu belirten Şahan, hayranlarına yemek pişirecek

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sinemanın ardından mutfağa girmeye hazırlanıyor. Mutfaktaki maharetlerine güvenen ünlü komedyen yeni açacağı restoranda, müşterileri için yemek pişirecek.

Aşçılıkta da en az komedideki kadar iddialı olan Şahan Gökbakar, bu tutkusunu yatırıma çeviriyor. Yeni bir restoran açmak için mekan arayan Şahan, mutfağa girip hayranlarına yemek yapacak. Komedideki başarısını mutfağa da taşıyan Şahan Gökbakar, bu tutkusunu paraya çevirme hazırlığında… 2 yıl önce eşi Selin Gökbakar için Etiler'de 'Hansel' adında bir İtalyan restoranı açan ünlü komedyen, yemek yapma konusunda son aylarda kendini geliştirince atağa kalktı. Mekan arayışında Mutfaktaki hünerlerini simit, sarma, pide ve Napoli pizzası pişirerek gösteren Şahan Gökbakar, İstanbul'da ikinci restoranını açmaya karar verdi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2018 ÖSYM sınav takvimi (YKS, KPSS, ALES, DGS, YDS ne zaman?)
2018 ÖSYM sınav takvimi (YKS, KPSS, ALES, DGS, YDS ne zaman?)