S6'lara, Android Nougat müjdesi!

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge kullanıcılarının aylardır beklediği Android Nougat güncellemesinin gelmesi için artık sayılı günler kaldı.

 Android Nougat güncellemesi için Samsung'un sosyal medya hesaplarına yorum ve mesaj yağmuruna tutan s6 ve s6 edge kullanıcıları için müjdeli haber geldi.

Galaxy S7 ve S7 Edge, geçen hafta Android 7.0 Nougat güncellemesini almaya başlamıştı. Firma bu sırada 2017'nin ilk yarısında Nougat güncellemesini alacak diğer Samsung cihazların da bir listesini yayınladı.

Aslında Galaxy S6'yı daha önce Android 7.0 Nougat ile çalışırken görmüştük. Şimdi ise bu büyük güncellemenin Wi-Fi Alliance sertifikasyonunu aldığı ortaya çıktı. Galaxy S6'nın (SM-G920) Nougat için sertifika almış olması, çok yakın bir gelecekte Galaxy S6 Edge'in de sertifika sahibi olacağı anlamına geliyor.

Samsung'un planlarına göre Android 7.0 Nougat'ın Galaxy S6'ya ulaşması birkaç hafta veya birkaç ay sürebilir. Yine de Galaxy S6 ve S6 Edge sahipleri çok yakın bir gelecekte güncellemeyi alacaklarından emin olabilirler.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Zeki insanların en belirgin 6 özelliği
Zeki insanların en belirgin 6 özelliği