PlayStation 5 ne zaman çıkacak - PlayStation 5 fiyatı ve özellikleri neler?

PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Sony Interactive Entertainment America ve Worldwide Studios Şefi Shawn Layden, oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği PlayStation 5 ile ilgili açıklama yaptı.

 PlayStation 5 için artık sabır taşı çatlarken konunun muhattabından önemli bir açıklama geldi.

2017 E3 fuarında Sony Interactive Entertainment America ve Worldwide Studios Şefi Shawn Layden, Golem ile yaptığı röportajda Playstation'ı ve sektörü değerlendirdi. Layden, konsollar arası Oyun geçişleri konusunda, PS4 Pro'da çalışan bir oyunun PS4'te ne zaman çalışmayacağı sorusuna, " Böyle birşey asla olmayacak!" şeklinde yanıt verdi. Pro, Sony için oyunlara 4K ve HDR keyfi eklemenin bir yolu. Ayrıca daha kararlı bir görüntü oranı ve geniş DİSK alanı sunuyor.

PlayStation 5 ile ilgili olarak ise Layden, "günün birinde çıkacağını" söyledi ama tarih vermedi. DHA öncesinde şirkete yakın bir kişi konsolun 2018'de beklendiğini açıklamıştı. Ancak, Layden'a bakılırsa, yeni bir PlayStation konsol ile 2018'den sonra karşılaşabiliriz.

Bugüne dek 1 milyondan fazla PlayStation VR sattıklarını belirten Layden, birçok pazarda ürünün tükendiğini söyledi. Bu aydan itibaren ise yeni parti ürünlerin dağılacağını ve satışların hızla devam edeceğini sözerine ekledi.

Videoyu Oynat
Assassin's Creed Rebellion yolda!Assassin's Creed Rebellion yolda!Diablo 3'te Necromancer karakteri geri döndü!Destiny 2'nin görüntüleri yayınlandıHorizon Zero Dawn: The Frozen Wilds geliyor! God of War 4 oyun fuarına damga vurdu!Yepyeni bir Spider-Man oyunu yolda!Wolfenstein efsanesi geri dönüyorAssasin's Creed Origins resmen geliyorİnsana en çok benzeyen robot: Sophia Son 24 saatte ne oldu? (05.07.2017-2)Hepsi arka arkaya geldi!Dünden bugüne Şeyma SubaşıAdalet Yürüyüşü ile ilgili flaş karar... Güvenlik için yol kapatıldıSon 24 saatte ne oldu? (03.07.2017-2)
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Beren Saat'in şaşırtan değişimi!
Beren Saat'in şaşırtan değişimi!