Otomobil firmalarından sıfır faiz kampanyası

ÖTV düzenlemesi ve döviz kurundaki yükseliş, otomobilde fiyatların artması ihtimalini gündeme getirirken, markalar, alımlarını öne çeken müşterilere yönelik çeşitli kampanyalar başlattı.

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) düzenlemesi ve döviz kurundaki yükseliş, otomobilde fiyatların artması ihtimalini gündeme getirirken, alımlarını öne çeken müşterilere markalar, 40 bin TL'ye varan krediyi sıfır faizle 30 aya uzanan vadeler ya da indirim ve taksit erteleme gibi fırsatları içeren kampanyalar sunuyor.

Yılın son virajına girmeye hazırlanan otomotiv sektöründe stoklarını eritmeyi hedefleyen markaların düzenledikleri sıfır faizli finansman ve indirim kampanyaları pazarı hareketlendirdi. ÖTV düzenlemesi ve döviz kurundaki yükselişin fiyatlarda artış oluşturabileceği ihtimali de göz önünde bulundurulduğunda, yılın son ayları otomobil almak için en uygun zaman olarak değerlendiriliyor.

Ford, kasım ayı kampanyasında 24 bin lira için sıfır faizi binek modellerde 12 ay, ticari modellerde ise 24 ay vade ile uyguluyor. Tüm binek modellerde 4 yıl 100 bin kilometre ve tüm ticari modellerde 3 yıl sınırsız kilometre garantisi de devam ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017 Vahşi Yaşam Fotoğraf yarışmasının finalistleri belli oldu...
2017 Vahşi Yaşam Fotoğraf yarışmasının finalistleri belli oldu...