Nokia 18,4 İnç'lik Android Nougat'lı tableti yola koydu!

Cep telefonları hayatımıza girdiğinde ilk tanıdığımız markalardan biri olan Nokia, android telefonlarından sonra 8,4 İnç'lik Android Nougat'lı tablette üreteceğini duyurdu.

 Teknolojinin amiral markalarından biri olan Nokia, tablet için düğmeye bastı.

Nokia'nın uzun süre sonra telefonlara geri dönüşünü temsil eden Nokia 6'nın Çin'de satışa sunulmasının ardından yeni bir cihaz, hız testleri sayesinde kendini gösterdi.

Bir tablet için fazlasıyla büyük olan 18,4 inç'lik cihaz, Android 7.0 Nougat ile çalışıyor. Cihazın işletim sistemi "Android FIH Edition" olarak belirtilmiş. FIH Mobile'ın Nokia markasını kullanma hakları bulunduğundan, tabletin Nokia markasıyla geleceği düşünülüyor. GFXBench hız testinin sonuçları, cihazın 1440p ekrana, 12 megapiksellik 4K kayıt yapabilen ön ve arka kameralara sahip olduğunu söylüyor. Tabletin öne çıkan diğer özellikleri arasında şunlar var:

2,2 GHz Snapdragon 835 SoC
Android 7 Nougat
64GB dahili depolama
4GB RAM
4G LTE, Bluetooth, GPS, pusula, NFC
 

Listenin tamamına yukarıdaki resme tıklayarak göz atabilirsiniz. Tablet satışa sunulursa, Samsung'un aynı büyük boyutlardaki 18,4 inç'lik Galaxy View tableti ile yarışabilir. Nokia'nın sunduğu bağlantı seçeneklerine bakacak olduğumuzda, firmanın cihazı hep yanımızda taşımamızı istediğini anlıyoruz.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Söz reyting sırlamasında zirveyi kimseye kaptırmıyor! Yeni bölümde neler yaşanacak?
Söz reyting sırlamasında zirveyi kimseye kaptırmıyor! Yeni bölümde neler yaşanacak?