Monaco-Beşiktaş maçı hangi kanalda, maç şifresiz kanalda mı?

Şampiyonlar Ligi'de 3'te 3 peşinde olan Beşiktaş, Fransa'da Monaco'ya konuk oluyor. Saat 21.45'te başlayacak mücadele hangi kanalda yayınlanacak? Maç şifresiz kanalda mı?

Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşitaş, Şampiyonlar Ligi'de Monaco deplasmanında alacağı puan ya da puanlarla moral bulmak istiyor. Siyah beyazlıların 199. mücadelesinde bu akşam heyecan dolu bir karşılaşma yaşanacak. Eğer Beşiktaş, Monaco karşısında galip gelmeyi başarırsa İstanbul'a tarihi bir istatistikle dönmüş olacak. Spor severler Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta sorusunun cevabını arıyordu.. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte merak edilen sorunun cevabı

UEFA Şampiyonlar G Grubu üçüncü maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımıyla deplasmanda karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında yaptığı 198 müsabakada, 75 galibiyet, 42 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Yaptığı 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 282 gol gördü.

Monaco ile tarihinde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, Fransız takımlarıyla daha önce oynadığı 8 karşılaşmanın üçünü kazandı. Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki 100. karşılaşmasına bu akşam çıkacak.. Şimdi gözler bu akşam oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Peki Monaco Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

MAÇ ŞİFRESİZ KANALDA MI?

Şampiyonlar Ligi’nde Porto ve Leipzig’i yenerek topladığı 6 puan ile liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, G grubu 3’üncü hafta karşılaşmasında Fransız temsilcisi Monaco’ya konuk olacak. bu akşam akşam TSİ 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017'nin beğenilenleri (Yılın bileti anketi)
2017'nin beğenilenleri (Yılın bileti anketi)