Middle Earth Shadow of Mordor'dan yeni tanıtım

Meraklılarının aylardır beklediği Middle Eartg Shadow of Mordor'un yeni tanıtım videosu yayınlandı. Önceki gün satışa sunulan oyun, görsel efektleri ve senaryosuyla tam not aldı.

Orta Dünya hayranlarının merakle çektiği Middle Earht Shadow of Mordor, raflardaki yerini aldı. Hemen hemen her hafta AAA kalitesinde bir yapımla karşılaşıyoruz. Bu haftanın dikkat çeken oyunu ise Monolith imzası taşıyan Middle Earth Shadow of War’dı. Geçtiğimiz gün raflardaki yerini alan Middle Earth Shadow of War için yeni bir video da yayınlandı.

2017’nin en çok beklenen oyunlarından biri olan Middle Earth Shadow of War geçtiğimiz gün çıkışını gerçekleştirdi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Middle Earth Shadow of War hakkında bazı dip notlarda da bulunalım. Shadow of War, konu olarak Shadow of Mordor’un sonrasında geçen olayları işleyecek. Lord of the Rings evreninde, The Hobbit ve The Lord of the Rings serilerinin arasında geçecek olan yapımda yolumuz yine Mordor’un çorak arazilerine düşecek.

Gelişmiş bir diyalog sisteminin yer aldığı Shadow of War, yenilenmiş olan Nemesis sistemiyle de dikkat çekmişti. İlk incelemelerinde son derece yüksek puanlar alan yapımın bu başarısını satış rakamlarına yansıtıp yansıtamayacağı ise şimdilik merak konusu. Fakat genel kanı Shadow of War’ın aynı ilk oyun gibi başarılı bir performansa imza atması bekleniyor. Muhtemelen Middle Earth Shadow of War, ilk haftasında İngiltere ve Amerika gibi pazarlarda zirveye yerleşecektir. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz. 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte şehitlerin kimlikleri...
İşte şehitlerin kimlikleri...