Merve Taşkın kimdir (maniatrinti), bakire mi, ınstagram hesabı ne

Sosyal medyanın en çok konuşulan egsantirik isimlerinden bir tanesi olan Merve Taşkın, aseksüel olduğunu ve hala bakire olduğunu söyledi. Antinkuntin paylaşımlar yapan Merve Taşkın kimdir?

 Merve Taşkın özellikle Instagram üzerinden paylaştığı egzantirik fotoğraflarla tanınan bir sosyal medya kişisi olarak sık sık gündeme geliyor. Birçok kişi Merve Taşkın’ı Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un kendisine Instagram’dan mesaj gönderdiği haberleriyle tanıdı. Peki Merve Taşkın kimdir?

MERVE TAŞKIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1998 yılında dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Twitter’da çok kez gündem olan ve zaman zaman TT listesine de giren Merve Taşkın geçtiğimiz yıl eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti. Beşiktaş’ın Porto’yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

KARIUS’LA GÜNDEME GELDİ

Merve Taşkın son olarak Loris Karius’un kendisine mesaj attığını söylemesiyle gündem oldu. Merve Taşkın, YouTube’da bir kanala konuşarak Loris’le tanıştıklarını ve buluştuklarını anlattı. Taşkın konu hakkında “O gün Beşiktaş’ın maçı vardı ve yenildi. Bende “Moralim anca Loris’le konuşursam düzelir” diye bir tweet attım. Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık” dedi.

 

MERVE TAŞKIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Porto'yu deplasmanda devirerek , ilk maçlar sonunda zirveye kuruldu. Porto'yu mağlup eden ilk Türk takım olan Siyah-Beyazlı takıma zaferi getiren goller Talisca, Cenk Tosun ve Babel'den geldi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

TÜM YORUMLAR (1 adet)
Umut
26.09.2017 14:56
Selam
 
  Felaket Dünya'yı teğet geçecek (108 bin km hızla yaklaşıyor)
Felaket Dünya'yı teğet geçecek (108 bin km hızla yaklaşıyor)