Melih Gökçek'in tweeti ABD'de 'kasırga' etkisi yarattı

Zafer Çağlayan krizinin ardından Irma kasırgasını anımsatarak ABD'yi eleştiren Melih Gökçek'e ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, sert yanıt verdi.

ABD ile yaşanan Zafer Çağlayan krizine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Gökçek'in Irma kasırgasını ima ederek attığı tweete ABD'li sözcü Nauert, "Ben inançlı bir kadınım ve umarım o dualar yalnızca sağır kulaklara düşer", diye yanıt verdi.

Gökçek Twitter hesabında "Harvey ve Irma kasırgalarının ABD'ye maliyeti 290 milyar $. Duaya devam "mevlam bizle uğraşanların başına öyle dert ver ki bizi unutsunlar" mesajını paylaşmıştı.

Nauert, başkent Washington’da Yabancı Basın Merkezi’nde düzenlediği ve ABD’de yaşayan yabancı gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında bir gazetecinin Melih Gökçek’in, twitter mesajlarını aktarması üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. Gazetecinin sorusunu bitirmeden araya giren sözcü ‘Ben inançlı bir kadınım ve umarım o dualar yalnızca sağır kulaklara düşer. Çünkü, herhangi bir ulusun trajedi yaşaması için dua edilmesini hayal bile edemiyorum, gerçekten’ diyerek tepki gösterdi.

Melih Gökçek "Harvey ve İrma kasırgalarının ABD'ye maliyeti 290 milyar dolar. Duaya devam "mevlam bizle uğraşanların başına öyle dert verki bizi unutsunlar" demişti 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bodrum Masalı sevenlerini üzerek veda etti...
Bodrum Masalı sevenlerini üzerek veda etti...