Mekke'de saldırı son anda önlendi

Arabistan TV'den edinilen bilgiye göre Mekke'de terör saldırısı hazırlığında bulunan bir grup, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son anda engellendi.

Suudi güvenlik güçlerinin Mekke’deki saldırıyı önceden engellediği belirtildi. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Mansur el Turki, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarla etkisiz hale getirildiğini belirtirken, bir canlı bombanın polisle çatıştıktan sonra kendini patlattığını söyledi.

Arabiya TV’ye dayandırılan haberde Suudi güvenlik güçlerinin Mekke’deki saldırıyı önceden engellediği belirtildi. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Mansur el Turki, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarla etkisiz hale getirildiğini belirtirken, bir canlı bombanın polisle çatıştıktan sonra kendini patlattığını söyledi. 6 kişinin Arabiya TV’ye dayandırılan haberde Suudi güvenlik güçlerinin Mekke’deki saldırıyı önceden engellediği belirtildi. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Mansur el Turki, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarla etkisiz hale getirildiğini belirtirken, bir canlı bombanın polisle çatıştıktan sonra kendini patlattığını söyledi. 6 kişinin  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları
Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları