Manchester City - Napoli ÖZET

Şampiyonlar liginde dev bir maçla keyifler tavan yapacak. Manchester City sahasında Napoli'yi ağırlıyor. Manchester City - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 Manchester City ile Napoli, bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi F grubunda puan mücadelesi verecekler.

Manchester City, grupta 6 puanla lider, Napoli ise 3 puanla 3. sırada. Gruptaki 3. maçta Napoli, zorlu Manchester deplasmanından puan çıkarabilecek mi?

MANCHESTER CITY - NAPOLİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
UEFA Şampiyonlar Ligi F grubunda Manchester City ile Napoli bu akşam City of Manchester Stadium'da karşılaşacaklar. TSİ 21.45'te başlayacak olan maçı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Pau Cebrián Devís ve Roberto del Palomar yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Teodoro Sobrino görev alıyor. Manchester City - Napoli maçı Türkiye'den Tivibu Spor 4 kanalından izlenebilecek. Onun dışında aşağıdaki yazılan kanallar bu maçı sporseverlere sunacak.

MANCHESTER CITY - NAPOLİ MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR
Stöð 2 Sport 5, Sony LIV, Sport 24, BeIN Sports Connect, Premium Play, K-Sport 1, SuperSport 5, Sky Sport 1, Proximus 11+, ESPN, Klik Sport, Arena Sport 3, Esporte Interativo, PPTV Sport China, Cytavision Sports 4, Viaplay Denmark, TV3+ HD, ELTA, Fox Sports, BT Sport 2 gibi uluslararası kanallar da Manchester City - Napoli maçını bulundukları bölgedeki futbolseverler ile buluşturacak.

MANCHESTER CITY - NAPOLİ 2. KEZ KARŞI KARŞIYA
Manchester City ile Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde 2011-2012 sezonunda grup aşamasında karşılaştılar. İngiltere'de oynanan maç 1-1 biterken İtalya'da maçı Napoli 2-1 kazandı. Bunun dışında Napoli, İngiliz takımları ile oynadığı altı maçın beşini kaybetti. Ve bu maçlarda 15 gol yedi.

 

Aynı zamanda Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmedi. 10 maçın 7'sinden galip çıkan İngiliz ekibi, 3 maçta ise berabere kaldı.

Napoli'nin bu maçta en büyük kozu Mertens olacak. Dries Mertens, Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde atttığı son 14 golün altısını kaydederken 3'ünde ise asist yaptı.

MANCHESTER CITY - NAPOLİ MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Man. City: Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Delph; De Bruyne, Fernandinho, Silva; Sterling, Jesus, Sané.

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Diawara, Hamšík; Callejon, Mertens, Insigne.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)
Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)