Liseli İrfan Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster'de son soruya kadar geldi

Murat Yıldırım'ın sunduğu fenomen bilgi yarışmasında bir ilk yaşandı. Lise öğrencisi İrfan Yıldırım, yarışmada son soruya kadar gelerek 1 milyon TL için yarışmaya hak kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi Çağdaş İrfan Yıldırım, 250 bin Tl değerindeki soruyu doğru yanıtlayarak, 1 milyon Tl değerindeki son soru için yarışmaya hak kazandı.

 

JOKER HAKKI KALMADI

Yıldırım, 125 bin TL’lik soruda telefonla joker hakkını kullandı. Çağdaş’ın jokeri “Paul McCartney, The Beatles’in “A Day in The Life” şarkısının sonuna yerleştirdiği sesin sadece hangi hayvan tarafından duyulabileceğini söylemiştir?” sorusuna ‘Fare’ yanıtını verdi. Buna rağmen kendi hafızasına güvenmeyi tercih eden Çağdaş İrfan Yıldırım, ‘Köpek’ cevabını vererek, 250 bin TL’lik soruya geçmeye hak kazandı.

Çağdaş İrfan Yıldırım 250 bin TL değerindeki, “Bir kız bana emmi dedi neyleyim” sözü hangi halk ozanına aittir?” sorusuna da doğru cevap verdi. Sorunun şıkları arasında, Ercişli Emrah, Dadaoğlu, Aşık Daimi ve Karacoğlan vardı. Yarışmacı, ‘d’ şıkkı olan ‘Karacaoğlan’ yanıtı ile, 1 milyon lira değerindeki soruya ulaştı. Ancak tam bu esnada yarışmanın süresi doldu ve Çağdaş programdan ayrıldı. İzleyiciler 1 milyon TL değerindeki soruyu yeni yayın döneminde görebilecekler. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL
Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL