Kıskançlık krizine giren emekli polis, sevgilisini vurdu - Bursa Haberleri

Bursa'da kıskançlık krizine giren 52 yaşındaki emekli polis, 4 yaşındaki sevgilisine tabancasıyla iki el ateş ederek ağır yaraladı. İfadesini veren emekli polis, "Amacım onu korkutmaktı." dedi.

Bursa'da geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan olayda, 52 yaşındaki emekli polis memuru Orhan Bulut, devlet hastanesi ek hizmet binasında çalışan kız arkadaşı 45 yaşındaki Arzu Özkan'ı ağır yaraladı. Emekli polisin, 'ömür boyu hapis cezası ile' yargılandığı davada verdiği ifade şok etti. Sevgilisini kıskandığı için tabancasını çektiğini ve iki el ateş ettiğini ifade eden emekli polis, "Açık kıyafet giymişti. Tişörtünün iki düğmesi de açık olunca çılgına döndüm. İki el ateş ettim." dedi.

Bursa'da Yüksek İhtisas Hastanesi'nin Mudanya Yolu üzerindeki ek hizmet binasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde sekreter olarak çalışan Arzu Özkan, geçen 6 şubat günü çalıştığı hastanede, kendisini rahatsız ettiği için iki ay uzaklaştırma cezası almasına neden olduğu emekli polis memuru arkadaşı Orhan Bulut'un silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna isabet eden 2 kurşunla aynı hastanede ameliyata alınan Arzu Özkan taburcu edilmesine rağmen tamamen sağlığına kavuşamadı. Hastanedeki güvenlik kameralarının kaydettiği olay sonrası teslim olan ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanan 2 çocuk babası Orhan Bulut hakkında Bursa 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"ÇIK KIYAFET GİYMİŞTİ"

Yapılan ilk duruşmaya tutuklu sanık Orhan Bulut ile geçirdiği ameliyatlar sonrası tek başına yürümekte güçlük çeken Arzu Özkan ve tarafların avukatları katıldı. Mahkeme hakimi duruşmada Orhan Bulut'un verdiği 5 sayfadan oluşan yazılı savunmayı okudu. İfadesinde kendisinin emekli özel harekat polisi olduğunu belirten Bulut şöyle dedi:

"Arzu ile 2.5 yıl önce tanıştık. Kendisi Kuşadası’nda ziyaretime geldi. 3 ay birlikte tatil yaptık. Onunla evlenmek için eşimi boşadım. Arzu'nun telefonunda tanımadığım erkeklerin numaraları gördüm: 'Bu ne diye sordum' tartıştık. Buna sinirlenen Arzu benim hakkımda şikayetçi oldu. Bu da benim zoruma gittim. Olay günü konuşmak için yanına gittim. Açık kıyafet giymişti. Bir de tişörtünün iki düğmesi açıktı. Belimdeki silahı çıkartıp iki el ona ateş ettim. Amacım öldürmek değildi. Böyle bir niyetim olsa silahtaki 11 kurşunu sıkardım. Sonra da hemen teslim oldum. Pişmanım ondan ve ailesinden özür diliyorum." 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!
Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!