Kişilik ve duygu sahibi cinsel ilişki robotu üretiliyor

ABD'li RealDoll şirketi, ürettiği 'cinsel içerikli' robotlara kişilik ve duygu ekleyeceğini belirtti. Şirketten yapılan açıklamaya göre yeni nesil 'oyuncaklarında' 18 farklı kişilik olacak.

Teknoloji sadece cebe ya da bilgisayarınıza girmekle kalmayıp yatağınıza kadar giriyor. İlk cinsel ilişki robotlarını satışa sunan RealDoll şirketi, ürünler hakkında bilgi verirken, diğer yandan kullanıcılar aldıkları bu 'oyuncak'ların görüntülerini bir bir internette yayınlıyor.

Mirror'ın haberine göre şirket yaptığı bu özel robotlarda gelişmiş ilişki oyuncakları, kişilik türünü belirlemeye izin veren ayarlara sahip olacak. 18 ayrı kişiliğe sahip olacak bu robotlar yapay zeka ile sahibinden de zamanla bir şeyler öğrenecek!

Harmony AI isimli özel bir uygulama geliştiren şirket, yapay zekadan gücünü alıyor ve sahibiyle ilgili önemli bilgileri zamanla öğreniyor.

Bu şekilde 18 farklı kişilik özelliği kazanabilen bu ilişki robotları için ‘akıllı', ‘naif', ‘ateşli', ‘iyi kalpli' ve ‘mütevazı' gibi seçeneklerin, her bir seçeneğin de kendi ölçeği olacağı belirtildi.
Ayarlarda ölçek, oyuncağın ‘duygularına' ayar verecek.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sağlıklı gıdalar annelik şansını arttırıyor
Sağlıklı gıdalar annelik şansını arttırıyor