Kardeşim Benim'de Aslı Enver'in yerine Pınar Deniz, Pınar Deniz kimdir?

Murat Boz'la yaşadığı ayrılığın ardından Kardeşim Benim filminin kadrosundan da çıkan Aslı Enver'in yerine genç oyuncu Pınar Deniz kadroya dahil oldu. Peki genç oyuncu Pınar Deniz kimdir? Kaç yaşında?

Murat Boz ile yaşadığı ayrılığın ardından ilişkisine ikinci bir şans vererek ünlü popçu ile barışan Aslı Enver, Kardeşim Benim'in  kadrosundan kesin olarak çıktığını söyledi. Hakkında çıkan film için reklam yapıyorlar yorumlarına sert çıkan Enver, ilişkisini bu tür yorumlardan korumak için filmin kadrosundan çıkmayı uygun gördüğünü söyledi.

Kardeşim Benim 2”nin çekimleri başladı. İlk film Burak Özçivit ve Aslı Enver’in canlandırdığı karakterlerin yakınlaşmasıyla sona ermiş olsa da, Enver bu kez kadroda yer almıyor. Farklı bir hikaye sunacak olan yeni filmin kadın başrol oyuncusu Pınar Deniz.

Önceki gün Etiler’de görüntülenen Aslı Enver ise Murat Boz’la filmin reklamı için ayrılıp barıştıkları iddiasına isyan etti: “Biz reklam yapıyormuşuz ya, sırf onun için bıraktım. O yüzden filmde yokum.”

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır.

Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır.

İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır.

ROL ALDIĞI KLİPLER:

Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde yer aldı.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

2014 yılında "Sil Baştan" adlı dizide Evrim rolünde oynadı.
2015 yılında "Beyaz Yalan" dizide Azra rolünde oynadı.
2016 yılında "Vatanım Sensiz" adlı dizide Yıldız karakterini canlandırmaktadır.

VATANIM SENSİN ADLI DİZİDEKİ ROLÜ:

Vatanım Sensiz adlı dizinin oyuncuları; Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Miray Daner, Pınar Deniz, Senan Kara, Şebnem Hassanisoughi, Hakan Salınmış, Baki Davrak, Celile Toyon, Boran Kuzum, Kubilay Aka'dır. Dizi Çekimleri İstanbul, İzmir, İzmit ve Ayvalık'da döneme uygun olarak hazırlanmış özel mekanlarda çekilmiştir. Pınar Deniz, Cevdet ile Azize'nin büyük kızı Yıldız karakterini canlandırıyor.

DİZİNİN KONUSU:

Üst üste meydana gelen savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin üyesi olan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Tüm zor koşullara rağmen birlikte kalmaya çalışan ailenin üyeleri olan Azize ve Cevdet'in hayatları konu alınıyor. Aile, İzmir'in yunanlar tarafından işgal edileceği endişesi ile sarsılırlar. Vatan, Millet, Memleket mücadelesi anlatan güzel bir hikaye anlatılmaktadır.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Daha uzun yaşamanın 11 önemli sırrı...
Daha uzun yaşamanın 11 önemli sırrı...