Kanatsız Kuşlar 9. Bölüm fragmanı yeni bölüm ATV dizileri

Kanatsız Kuşlar 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölümde neler yaşanacak?

 Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.

ATV'nin yaz dizilerinden biri olan Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölümde Nefise ile ilgili tüm gerçeği bilen mahalle komşusu Şengül, Muzaffer'in karşısında yer aldı. Başrollerinde, Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur’un yer aldığı dizi oldukça iddialı. Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm ekrana geldi. Yeni bölümde Zeynep zor bir karar alıyor. Diğer yandan Nefise ile ilgili tüm gerçeği bilen mahalle komşusu Şengül, Muzaffer'in karşısındadır.

Her şeyin ortaya çıkmasından korkan Azime panikler ve kendini bu işten kurtarmak için ilginç bir yola başvurur. Ayrıca Zeynep, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu kabullenir ve zor bir karar verir. Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölümde Nefise ile ilgili tüm gerçeği bilen mahalle komşusu Şengül, Muzaffer'in karşısındadır. Her şeyin ortaya çıkmasından korkan Azime panikler ve kendini bu işten kurtarmak için ilginç bir yola başvurur. Diğer yandan Zeynep, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu kabullenir ve zor bir karar verir. Emel, Onur konusunda gözünü karartır ve Ahmet'e Zeynep hakkındaki tüm gerçeği anlatmaya karar verir.

Zeynep'i kaybetmek istemeyen Ahmet ise Zeynep'i zor durumda bırakacak bir teklifle karşısına çıkar. Nefise, Muzaffer'le nikâh masasına oturmuştur. O sırada Emre ile ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıkar. Öte yandan merak edilen 9. bölüm fragmanı dizinin bu akşam ki 8. bölüm sonrası yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Google'ın piyasaya çıktığı gibi en iyi akıllı telefon ödülünü alan Pixel 2 ve Pixel XL 2 modelleri (Google Pixel 2'nin özellikleri ve fiyatı)
Google'ın piyasaya çıktığı gibi en iyi akıllı telefon ödülünü alan Pixel 2 ve Pixel XL 2 modelleri (Google Pixel 2'nin özellikleri ve fiyatı)