Kamyonla otomobil çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Erzurum'un Uzundere ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Kamyon ile otomobilin çarpışması nedeniyle oluşan kaza sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise ağır şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, saat 13.00 sıralarında Oltu-Erzurum karayolunun 38. kilometresindeki Uzundere ilçesine bağlı Yalaköyü mevkisinde meydana geldi.

Oltu ilçesinden Erzurum istikametine giden Mehmet Alihan yönetimindeki 25 DY 148 plakalı özel otomobil karşı istikametten gelen Metin Arslan yönetimindeki 66 EU 3337 plakalı nakliye kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası her iki araç, bariyerleri aşarak yolun sağ tarafından yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Yaylaköyü Muhtarı Mehmet Alihan, kamyondaki Cevat Arslan, ve kimliği henüz tespit edilemeyen 1 kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Aykut Arslan ile Doğan Arslan, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası kamyondaki ev eşyaları çevreye saçıldı. İtfaiye, sağlık ve AKUT ekipleri hurdaya dönen araçların yanına giderek yaralılara yardım etti ve sıkışan cesetleri bulundukları yerden çıkardı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  2017'nin en iyi fotoğrafları
2017'nin en iyi fotoğrafları