Kalp Atışı (İpek) Merve Çağıran kimdir, Fi dizisi Merve Çağıran ınstagram hesabı

Fi dizisinde ateşli sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken ve daha sonra Cem Yılmaz'la adı aşk dedikodularına karışan Merve Çağıran, Kalp Atışı dizisine dahil oldu. Merve Çağıran kimdir, kaç yaşında?

 Fi dizisindeki sahneleriyle dikkat çeken ve daha sonra Cem Yılmazla flört eden Merve Çağıran, Kalp Atışı dizisinde karşımıza çıkmaya devam ediyor.

 Genç oyuncu Merve Çağıran, Kalp Atışı dizisinin kadrosuna dahil oldu. En son çok konuşulan Fi dizisinde rol alan Merve Çağıran, yeni dizisinde İpek karakterine hayat verecek. Peki Kalp Atışı’nın İpek’i Merve Çağıran kimdir?

MERVE ÇAĞIRAN KİMDİR?

Bir dönem adı Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezinde eğitim aldı. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yaptı. Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek Deniz, Beste Kökdemir ile birlikte başrolü paylaştı. 2016 yılında "Aşk Laftan Anlamaz" adlı dizide Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir gibi isimlerle çalışan Merve Çağıran, en son dijital platform üzerinden yayınlanan ve çok konuşulan Fi dizisinde Ceren karakterine hayat verdi. Genç oyuncu Ozan Güven ile çektiği cesur sahnelerle dikkatleri üzerine çekti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Oscar'a damga vuran son 25 yılın en iyi kadın oyuncuları
Oscar'a damga vuran son 25 yılın en iyi kadın oyuncuları