Itır Esen Twitter - Itır Esen Miss - Itır Esen Miss Turkey - Güzellik kraliçesi Itır Esen'in tacı neden geri alındı?

Miss Turkey 2017'de birinci olan Itır Esen'e ait olduğu iddia edilen twitter hesabından atılan 15 Temmuz tweetleri büyük tepki çekti. Skandal sonrası, tweetin atıldığı hesap kapatıldı.

Miss Turkey 2017'de birinci olarak tacını takan 18 yaşındaki Itır Esen'in tacı geri alındı. Itır Esen'e ait olduğu öne sürülen "karlieskookie" isimli twitter hesabından atılan 15 Temmuz tweeti gündeme bomba gibi düştü. 15 Temmuz'u ve şehitleri alenen aşağılayan paylaşımın ardından söz konusu hesap kapatılırken, tweetlerin sahibi olduğu düşünülen Itır Esen'e sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

ITIR ESEN KİMDİR?

1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisidir. Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

 

IŞTE ITIR ESER'İN ATTIĞI O TWEET!

"15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarına temsilen kanayarak kutluyorum."

İşte o tweet:

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İstanbul'da pasta festivali
İstanbul'da pasta festivali