İstanbul yol durumu | TEM- E-5 trafik var mı | Yandex Harita | İBB Harita

Yoğun kar yağışlarının ardından İstanbul'lular iş çıkışında trafik çilesinden kurtulmanın yollarını şimdiden aramaya başladı. Akşam bastıran kar birçok ana yolu tıkanma durumuna getirdi.

 Kar yağışlarının etkili olduğu İstanbul'da trafik çileside beraberinde gelmeye başladı. Akşam işten eve gitmek isteyenler yollarda kaldı.

İstanbul kar altında ve İstanbullular işlerine gidebilmek için yollara düştüler. İstanbul’da sabah itibariyle özellikle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişte ana erterlerde yoğun trafik gözüküyor. Peki İstanbul’un kalanında yol durumu, trafik durumu nasıl? İşte İstanbul’un İBB Trafik ve Yandex yol durumu uygulamalarına göre trafik durumu:

İSTANBUL YOL DURUMU YANDEX 

METEOROLOJİ: iSTANBUL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için bugün -3 derece sıcaklık ve kar yağışı gösteriyor. Önümüzdeki günlere bakıldığında da kar yağışının Perşembe gününe kadar süreceği görülüyor. MGM’ye göre İstanbul’sa Salı günü yarın sıcaklık -2 olacak ve karla karışık yağmur yaacak, Çarşamba günü hava sıcaklığı -2 ve kar yağışı olacak, Perşembe ise hava 0 derece olacak ve karla karışık yağmur yağacak. Niyet Cuma günü ise hava az bulutlu ve yağışsız olacak. 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kısmetse Olur'da hangi isimler elenecek?
Kısmetse Olur'da hangi isimler elenecek?