İstanbul trafik durumu | Son dakika yol durumu İBB trafik sorgulama

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte tatilciler geri dönüş için yola koyulurken trafiğin en fazla yaşandığı yerlerden bir tanesi her zamanki gibi İstanbul oluyor. İstanbul'da trafik durumu nasıl?

 İstanbul'da trafik durma noktasında... Sabah saatlerinde yüzde 1 yoğunlukla başlayan İstanbul'da şu sıralar birçok bölgede trafik felç. Gaziosmanpaşa mevkiinden FSM girişine, Haliç'ten köprü girişine kadar trafik akışı "çok yoğun".

Sabah saatlerinde İstanbul'a giriş istikametinde benzer bir yoğunluğun yaşandığı TEM otoyolu Mahmutbey girişindeki durumun köprülere göre daha iyi olduğu görülüyor. Bu güzergahta yoğunluk Başakşehir mevkiine kaydı. İstanbul'da çok sayıda insan bayram tatili nedeniyle şehir dışına çıkınca trafik de nispeten rahatladı. Ancak bu durum 3 nokta için geçerli değil. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Mahmutbey gişelerindeki yoğunluk hala devam ediyor.

İBB TRAFİK SORGULAMA VE GÖRÜNTÜLEME İŞLEMİ

Gaziosmanpaşa mevkiinden FSM girişine, Haliç’ten köprü girişine kadar trafik akışı çok yoğun. Sabah saatlerinde İstanbul’a giriş istikametinde benzer bir yoğunluğun yaşandığı TEM otoyolu Mahmutbey girişindeki durumun köprülere göre daha iyi olduğu görülüyor. Bu güzergahta yoğunluk Başakşehir mevkiine kaydı.

Tatilciler dönüş yolunda

Bayram tatilinin son gününde Anadolu otoyolunun Sakarya ve Düzce kesimlerinde yoğunluk yaşanıyor

Ramazan Bayramı tatilinden dönenler, Anadolu otoyolunun Sakarya ve Düzce kesiminde trafik yoğunluğuna neden oldu.

Bayram tatilinin son gününde İstanbul yönüne giden tatilciler nedeniyle Anadolu otoyolunun Sakarya kesiminde yoğunluk başladı.

Otoyolun Akyazı-Adapazarı ve Arifiye-Sapanca mevkisi İstanbul istikametinde de araç yoğunluğu yaşanırken, araçları arızalanan bazı sürücüler, emniyet şeridinde arızayı gidermeye çalıştı.
Öte yandan Anadolu otoyolu, D-650 ve D-100 karayollarında konuşlanan Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleriyle karayolları görevlileri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

- Bolu Dağı'nda akıcı yoğunluk var

Otoyolun Bolu Dağı-Düzce kesimi tünel çıkışı ve viyadükler üzerinde de akıcı bir yoğunluk başladı.
Güzergahta sürekli hareket halinde bulunan trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve hızdan kaçınmaları konusunda uyarıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!
Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!