iPhone 8 Türkiye piyasasına çok hızlı girecek

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'UN Türkiye'de ne kadar maliyeti olacağı merak edilirken beklenen haber geldi. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye satış fiyatı belli oldu.

Steve Jobs Theater, 12 Eylül'de gerçekleşen Apple Etkinliğiyle birlikte kapılarını ilk kez açtı. Aylardır beklenen yeni iPhone’lar nihayet gün yüzüne çıkarken, merak edilen birçok soru da cevaplanmış oldu. iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın ABD fiyatının açıklanmasından sonra, bugün de Türkiye fiyatları belli oldu. iPhone X'in Türkiye fiyatını geçtiğimiz gün sizlerle paylaşmıştık. Merak edilen bir başka konuda, diğer iki iPhone'un fiyatının ne olacağıydı. İşte iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye fiyatı!

Apple Etkinliğinin yıldızı üst düzey özellikleriyle iPhone X (iPhone 10) oldu. Apple’ın, ‘Akıllı telefon çağını değiştiriyoruz’ diyerek tanıttığı 10’uncu yıla özel modeli iPhone X, görüntüsüyle herkesi etkilemeyi başardı. ABD fiyatı 999 dolar olarak açıklanan iPhone X, Türkiye’de 6.099,00 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Peki, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye fiyatı kaç TL olacak? İşte bu sorunun cevabı da bugün belli oldu. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye satış fiyatı, n11.com’un açtığı ön sipariş sayfasında ortaya çıktı.
ABD fiyatı 699 dolar olarak açıklanan iPhone 8’in Türkiye fiyatı 4.199 TL olarak belirlenirken, iPhone 8 Plus da 4.799 TL fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunulacak.
 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Victoria's Secret meleklerinin makyajsız halleri
Victoria's Secret meleklerinin makyajsız halleri