İphone 7 su geçiriyor mu - Kırmızı iPhone 7 ne zaman çıkacak?

İgphone 7 için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Eylül ayında Apple tarafından piyasaya sürülen İphone 7'nin kırmızı renginin çıkacağı iddiaları Apple fanlarını heyecanlandırdı.

 İphone 7 için kırmızı renk iddiası Apple hayranlarını heyecanlandırdı. Peki Apple İphone 7 için kırmızı renk dışında hangi renkleri piyasaya sürmeyi planlıyor. İşte İphone 7 kırmızı için merak edilen soruların yanıtları...

Kırmızı iPhone 7 geliyor!

iPhone 7 için yeni gelecek renk seçeneği sonunda ortaya çıktı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri yeni renklerine kavuşuyorlar. Ama tek sürpriz renk değil!

Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi, Apple önümüzdeli aylarda yepyeni tablet modellerini tanıtacak. Ama bu etkinliğin tek yıldızı iPad olmayacak gibi görünüyor. iPhone 7 için uzun süredir beklenen bir model de görücüye çıkacak.

Apple konferansı için tarih belli oldu! Apple konferansı için tarih belli oldu!

Apple tarafından düzenlenecek olan Dünya Geliştiriciler Konferansı hakkında ilk bilgiler geldi...

Kırmızı iPhone 7 ortaya çıktı!

İlk rapor edilen bilgi, Apple'ın küçük telefon kullanmaya devam edenler için piyasaya sunduğu iPhone SE modeli hakkında. Bu model için 128 GB destek sağlayan model gelecek. Yani atık 16 GB ve 64 GB yanında, bir de iPhone SE 128 GB olacak.

Aynı zamanda Apple'ın bir de Product RED isimli bir hareketi var. Bu hareket kapsamında ilk kez iPhone'larda, kırmızı renk seçeneğini göreceğiz gibi. Product RED ile iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri yepyeni bir renk seçeneğine kavuşacak.

Mac Otakara tarafından sızdırılan bu bilgilerin ne kadar doğru veya yanlış olduğunu, 5 Haziran'da düzenlenecek olan konferans sırasında ortaya çıkacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...
Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...