İnstagram, yeni özelliğiyle Facebook'a bir adım daha yaklaştı

Popüler fotoğraf paylaşma uygulaması İnstagram, yeni güncellemesi ile Facebook'a bir adım daha yaklaştı. İnstagram'da da Facebook'da olduğu gibi yorum 'altına' yorum yapabileceksiniz.

Instagram, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunabilmek için yorumlar bölümünde değişikliğe gidiyor. Yeni özellik ile Instagram fotoğraflarının yorumlarına alt yorum yapılabilecek.

nstagram basit ama önemli bir özelliği daha kullanıcılara sunuyor. Bu ise fotoğrafların yorumlarına alt yorum yapabilme.

Yeni özellikle tıpkı Facebook gibi, bireysel yorumlara cevap verebilirsiniz. Daha önce yalnızca bir fotoğrafın altında genel bir yorum yapabilirdiniz. Artık mesajların altındaki yanıt tuşuna dokunarak yorumlara yorum yapabilecenksiniz. Bu sayede alt yorum aracılığıyla iletişime geçebilecek ve birisinin yorumuna yanıt vermek için onu etiketlemenize gerek kalmayacak.

Özelliğim bir fotoğraf altında birden çok organize konuşmanın yapılmasını sağlaması ve popüler yayınlar için yararlı olacağı söyleniyor. Üstelik aranılan bir yorum da daha çabuk bulunabilecek.

Güncelleme, iOS ve Android için Instagram kullanıcılarına yavaştan sunulmaya başlandı. Ancak özellik herkes için hazır olana kadar birkaç hafta gerebilir. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...
Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...