İBB Trafik yol durumu İstanbul ve Ankara'da trafik durumu nasıl

Vatandaşlar yeni güne sağanak yağmurla uyanırken birçok yol ve toplu ulaşım ağ güzergahlarını sel bastı. Peki İstanbul ve Ankara'da trafik ve yol durumunda durumlar nasıl?

 İBB trafik durumu son dakika gelişmelerini vatandaşlara aktarıyor. İstanbul Ankara trafik durumu gerçekleşen yoğun yağışın ardından merakla araştırılıyor. Meteoroloji günlerdir vatandaşları yaşanacak olan yağışa karşı uyarıyordu. Hafif yağışlar ile başlayan yağmur dün geceden itibaren yerini sağanak yağışa bıraktı. İstanbul güne fırtına ve yoğun yağışla başladı. Yağmur beraberinde trafiği de getirdi. Kentin genelinde etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Trafik yoğunluğuna neden olan sağanak, yol üzerindeki bazı ağaç ve direkleri de devirdi. Toplu taşıma da olumsuz etkilendi. Metrobüs metro tramvay çalışıyor mu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi yoldaki trafik durumunu vatandaşlara aktarabilmek için internet üzerinden hizmet sunuyor. Haberimiz içerisinden son dakika trafik durumuna ve belediyelerin trafik hizmeti sunduğu internet sitelerine ulaşabilirsiniz


İSTANBUL TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ANKARA TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL VALİLİĞİ TRAFİK UYARISI

İstanbul Valiliği Twitter üzerinden vatandaşlara duyuru yaptı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bugün ilimiz yoğun yağış aldığından ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için zorunlu olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmaması rica olunur."

 

Kent genelinde etkisini gösteren kuvvetli yağış nedeniyle E-5 karayolu ve bazı ara yollar sular altında kaldı. Sağanak sebebiyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşıyor, trafikte aksamalar yaşanıyor. Özellikle alt geçitlerin sular altında kalması nedeniyle bazı araçlar mahsur kaldı.

 

METRO SEFERLERİ KESİNTİYE UĞRADI

Metro durakları ve metrobüs yolları da sağanak yağışın getirdiği taşkınlardan etkilendi. Yollar adeta göle dönerken, metro duraklarının içleri ve metrobüs yolu da adeta göle döndü. Birçok metro seferi de yoğun yağıştan dolayı iptal edildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünya metrolarında çekilmiş en tuhaf insanların fotoğrafları...
Dünya metrolarında çekilmiş en tuhaf insanların fotoğrafları...