Her gün tek başına halk otobüsüne binen köpek: Eclipse

ABD Seattle'da labrador cinsi Eclips isimli köpek, kentin maskotu oldu. Her gün tek başına otobüse binerek sevdiği parka giden Eclipse, sıradan bir yolcu gibi ineceği durağı bekliyor.

Seattle'da yaşanayan 2 yaşındaki labrador cinsi Eclipse, tıpkı insanlar gibi her gün tek başına otobüse biniyor. Yanında sahibi olmadan otobüse binen Eclipse isimli labrador cinsi köpek, araç Seattle şehrindeki hayvan parkına yaklaşınca şoförün yanına gidiyor ve otobüs durduktan sonra da araçtan inerek parka doğru koşuyor. Üstelik bunu her gün yapıyor. Olaya tanık olan insanlar ise Eclipse'i otobüste görmenin herkesi mutlu ettiğini söylüyorlar.

Eclipse otobüste şayet boş bulursa cam kenarı koltukları tercih ediyor. Ancak aksi durumda koridorda oturmaktan da şikayet etmiyor. Eclipse'in sahibi Jeff Young ise, olayın nasıl başladığı şöyle aktarıyor, " Bir gün Eclipse ile parka gitmek için otobüsü bekliyorduk. Tam ben sigaramı yakmıştım ki, otobüs çıkageldi. Ben sigaramı içmeye devam ederken, Eclipse hiç tereddüt etmeden otobüse bindi ve gitti. İşte her şey böyle başladı." Eclipse'in tam bir şehir köpeği olduğunu belirten Young; Eclipse'in bugüne kadar hiç kaybolmadığını da sözlerine ekliyor. 

 

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)
Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)