Haşim Kılıç'tan yeni parti iddialarına yanıt

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, MHP'den ihraç edilen muhaliflerden Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın önderliğinde kurulacak yeni partiye katılacağı hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın yürüttüğü yeni parti çalışmaları için takvim hızlandı. Yeni partinin kuruluşunun Ekim ayında yapılması bekleniyor. Kulislerden yeni partiyle ilgili son dakika bilgileri geliyor. Akşener'in partisi için eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Osman Pamukoğlu gibi isimler konuşuluyor.

PAMUKOĞLU, SICAK BAKIYOR

Ayrıca yeni partiye katılacak bir başka isim ise, Osman Pamukoğlu. Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) kurucusu olan, ancak daha sonra partiden ayrılan Pamukoğlu'nun da kendisine gelen teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

HAŞİM KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'a da yeni parti için teklif gittiği iddia ediliyordu. Kılıç, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, “Şahsımın yeni kurulmakta olan bir parti ile görüşme halinde olduğunu ifade eden haberlerin gerçekle ilişkisi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İstanbul Büyükçekmece'de helikopter düştü
İstanbul Büyükçekmece'de helikopter düştü