Göksel Gümüşdağ kimdir nereli kaç yaşında?

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir'in deneyimli başkanı Göksel Gümüşdağ'ın adı, sporun yanı sıra siyaseti arenada da sık sık geçiyor.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KİMDİR?

Göksel Gümüşdağ 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi İktisat ve Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Göksel Gümüşdağ Gümüşdağ Elektronik San. Ve Tic. LTD’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir.

Eski İBB Spor Başkanı, TFF Başkan Vekili ve günümüz Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Göksel Gümüşdağ aslen Makedonya Kumanova’lıdır. Ailesi 1959 yılında İstanbul’a göç etmiştir. 2014 senesinde Başakşehir Spor Kulübü Başkanlığı’na gelen Göksel Gümüşdağ İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekilliği de yapmıştır.

ERDOĞAN’IN DAMADI

Gümüşdağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kayın biraderi Hasan Gülbaran’ın damadı olması da ‘şansını’ artıran en büyük etken. Aynı zamanda Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nün de başkanı olan Gümüşdağ’ın Topbaş’ın yerine vekaleten seçilmesi durumunda, bu koltuğuna veda edip etmeyeceği ise şimdilik merak konusu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?
Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?