Galaxy Note 8 rekor depolama alanıyla geliyor

Samsung kullanıcılarının merakla beklediği Galaxy Note 8'in piyasaya sürülmesine sayılı günler kala, Note 8'in yeni bir özelliği daha günyüzüne çıktı.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8, devasa depolama alanıyla rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor.

Yeni Galaxy Note8'in 256 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu, sadece 64 GB'lık modele göre dört kat daha fazla dahili depolama alanı ile gelmekle kalmayacak, aynı zamanda bazı önemli hediyelerle birlikte gelecek.

Güney Kore'de Samsung Galaxy Note8'in 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonun satın alanlar, bir AKG Bluetooth hoparlör ve bir Nemonic yazıcı arasında seçim yapabilecekleri bir promosyonuna sahip olacak.

Samsung Galaxy Note8'in 64GB dahili depolama alanı seçeneğini satın alanlar ise Gear VR veya harici 5.100 mAh batarya ile birlikte koruyucu kılıf alabilecekleri 100 bin KRW değerinde hediye çekine sahip olacak. Tabi bunlar şimdilik sadece örnekler ve piyasaya çıkması zamanı gelinceye kadar daha fazla seçenek tüketicilere sunulacaktır. Bu, Samsung'un Galaxy Note8 ile sunacsğı koruyucu kılıfların bir kısmıyla bağlantılı.  

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte yılbaşında en çok dinlenen şarkılar (Spotify açıkladı)
İşte yılbaşında en çok dinlenen şarkılar (Spotify açıkladı)