Galaxy Note 7R Türkiye'ye gelecek mi?

Samsung Note 7'nin hatalarını düzelterek 7R cihazını piyasaya sunmaya hazırlanırken merak edilen soru Türkiye'de satışa çıkacak mı?

Topladığı cihazları 7R modeli olarak çıkaracak Samsung Türkiye pazarında ne yapacağı merak konusu olmaya başladı. Samsung Note 7R Türkiye'ye gelecek mi? İşte detaylar...

Hatırlanacağı üzere Samsung geçtiğimiz yıl önemli bir krizin eşiğinden dönmüştü. Zira firma tarihinin en başarılı cihazlarından biri olarak lanse edilen Galaxy Note 7’nin satışa sunulduktan sonra bir dizi patlama olayında başrol oynaması, Güney Koreli teknoloji devini hayli zora sokmuştu. Bu süreci son derece iyi yürüten Samsung, yaklaşık olarak 3 milyon cihazı geri çağırarak itibarını da büyük oranda korumayı başarmıştı.

Geri topladığı cihazları elden geçirerek, Galaxy Note 7R ismi ile tekrardan satışa sunmayı planlayan Samsung, şu aralar bu konu ile sık sık gündeme geliyor. Bu durumun temel nedeni ise Galaxy Note 7R modelinin hangi pazarlarda satışa sunulacağının henüz netleşmemiş olması. Şimdiye kadar bir dizi onay sürecinden başarılı bir şekilde geçen Galaxy Note 7R, dün de SIG’de göründü. Bir Bluetooth sertifikasyon kurumu olan SIG’de aynı diğer kuruluşlar gibi Note 7R için onay verdi.

Bu onay sonrası Galaxy Note 7R’ın Güney Kore ve Çin pazarlarında satışa sunulmak için önünde herhangi bir engel kalmamış oldu.

Peki asıl meseleye gelelim. Note 7R, Türkiye’de satışa sunulacak mı? Açıkçası bu konu hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Zira cihaz sayısının da sınırlı olması, Note 7R’ın ülkemizde satışa sunulmasının pek de mümkün olmadığının kanıtı. Donanımgünlüğü'nün haberine göre 3 milyon cihazın Güney Kore ve Çin pazarında tamamen tükenmesi beklenmekte. Bu beklentinin temel nedeni ise, Note 7R’ın geçen sene satışa sunulan Note 7’den neredeyse yarı yarıya daha ucuz olması.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)
Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)