Galatasaray'da kadro sil baştan

Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen Galatasaray'da kadro adeta sil baştan yeniden oluşturuluyor. İşte Tudor'un yönetime sunduğu 6 kişilik transfer listesi.

Galatasaray'da revizyon devam ediyor. Sabri Sarıoğlu ve Bruma'yı kesin olarak gönderen yönetim, Nigel de Jong ve Sneijder'le de yolların ayrılmasının ardından 6-7 isimle masaya oturmaya hazırlanıyor.

İk 11’e 6-7 oyuncu transferine imza atacak Galatasaray’da başkan Dursun Özbek, sadece bonservis ve kiralama bedelleri için Teknik Direktör Igor Tudor ve Sportif Direktör Cenk Ergün’e 20 milyon Euro civarında bir bütçe verdi. Bütçeyi önlerine koyan Tudor ve Ergün, şimdi doğru matematiği yapmanın peşinde...

Kiralama formülleri ile birlikte bir para dağılımı oluşturan Tudor ile Ergün, 20 milyon Euro’luk bütçede ‘Aslan payı’nı artık transferinin açıklanması adına geri sayıma geçilen Younnes Belhanda’ya ayırdı. Faslı yıldız için 8 milyon Euro ödenmesi planlanıyor.

31 yaşındaki Gomis için ise 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ayrıldı. Fransız golcünün transferi de hafta sonuna kadar kesinleşecek. Bu iki oyuncunun transferinin ardından geriye kalacak 9.5 milyon Euro ise diğer kalemlere harcanacak.

Tudor’un öncelikli istediği Acerbi için planlamaya yazılan rakam 7 milyon Euro.

İtalyan stoper olmazsa listedeki 2. isim olan Maicon için ayrılan bütçe ise 6 milyon Euro.

Sabri ile yolların ayrılması, Cavanda’nın gitmek adına gün sayması ile birlikte Galatasaray’da Tudor’un sağ bekte formayı vermek istediği Kenny Tete için düşünülen rakam 2.5 milyon Euro.

Tudor’un en çok önem verdiği isimlerden biri olan Gianelli Imbula’nın ise kiralama formülü ile alınıp hem bütçenin tutturulması, hem orta sahadaki sorunun çözülmesi hedefleniyor.

Sarı kırmızılı kulübe gelmesi muhtemel isimlerden Gael Clichy'nin ise bonservisi elinde olduğu için transfer için ücret ödenmeyecek.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı