Galatasaray-Fenerbahçe maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor-bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak 'süper derbinin' biletleri satışa çıkıyor. Kısa zamanda tükenmesi beklenen bilet fiyatları 109 ila 800 TL arasında.

Süper Lig'in düğümünü büyük oranda çözecek mücadelede Galatasaray, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak mücadele öncesi biletleri yarın satışa çıkaracağını açıklayan Galatasaray'dan yapılan resmi bilgilendirme şöyle:

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 9. Hafta maçında 22 Ekim 2017 günü saat 19:30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Daha önce Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Alanya maçlarını kapsayan paket halinde satışa sunulan biletler, Fenerbahçe maçına özel olarak 17 Ekim Salı günü, Beyoğlu GSStore, Aslanlıyol gişeleri, aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı Passolig Çağrı Merkezi'nden satışa sunulacak.

Bilet satışları, 17 Ekim 2017 Salı günü saat 11:00’de GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup 18 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 11:00’de sadece GS Logolu Passolig kartlarına, 21 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’den sonra Fenerbahçe kartı dışında tüm Passolig kartlarına satış yapılacaktır.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübe devredilen kombineye ait koltuk bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin yüzde 60’ı bir sonraki sezon kombine yenilemesinde indirim olarak uygulanacaktır. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
Börü ne zaman başlıyor? - Börü dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?