Diriliş ertuğrul ne zaman başlıyor yeni sezon ilk fragmanı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul, yeni sezon bölümlerini merakla bekleyen hayranlarına fragman ile karşılık verdi. Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak, ne zaman başlayacak?

 Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Diriliş hayranları yeni bölümlerin ne zaman başlayacağını merak ediyor.

 Diriliş Ertuğrul için heyecanlı bekleyiş. Eylül ayının gelmesi ile birlikte diziler yeni sezon için başlangıç yapmaya başladı. Ekranların fenomeni olan Diriliş Ertuğrul için ise bekleyiş sürüyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Geçtiğimiz sezon Ekim ayında yeni bölümleri ile ekrana gelen Diriliş Erturğul'un bu sezon da Ekim ayında başlaması bekleniyor. Yapım şirketinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar