Deniz Baykal 3. kez ameliyat edildi

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, kafatasındaki basınç artışına müdahale edildi. Baykal üçüncü kez ameliyata alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, beyninde oluşan basınç nedeniyle 3'üncü kez ameliyat edildi.

Beynine giden damarda oluşan tıkanıklık nedeniyle dün Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 3. kez ameliyata alındı.

Baykal'ın kafatasındaki basınca müdahale edildiği açıklandı.

DENİZ BAYKAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Baykal'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan CHP Milletvekili Profesör Metin Lütfi Baydar, "3.operasyon olarak adlandırmayalım. Operasyon yapıldı ancak bu müdahale kanama beyine basınç yapmaması için temizlenmesi amacıyla yapıldı" diye konuştu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal'ın son durumuna ilişkin bugün gündüz saatlerinde yaptığı açıklamada, "Beyin çok hassas bir organ risklerle sürprizlerle dolu. Ama şu anda bulunduğumuz durumda her şey hekim arkadaşların kontrolü altında. Tedaviler başarıyla uygulanıyor. Ama bundan sonraki süreçte farklı sürprizlerle karşılaşabilir miyiz onu bilemiyoruz. O yüzden de sık takipler, sürekli muayeneler, kontroller yapılıyor. Şu anda kanama yok. O konuda içimiz rahat. Deniz Bey, hem beynin istirahatte tutulması hem yeni beyin hasarlarına karşı koruyucu tedbir olması hem de akciğer fonksiyonları yönünden desteklenmesi nedeniyle şu anda uyutuluyor" demişti.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...
Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...