Cinsel istismar sanığını Whatsapp mesajları kurtardı

Zonguldak'ta 19 yaşındaki üniversite öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılnan O.E.'yi mahkemeye sunduğu WhatsApp mesajları kurtardı. 26 yaşındali adam 39 yılla yargılanıyordu.

Edinilen bilgiye göre 26 yaşındaki O.E. bir süre beraber olduğu 19 yaşındaki üniversite öğrencisi B.K.'yı silah zoruyla mezarlık alanına götürerek burada cinsel istismarda bulundu.

İDDİANAMEYE GÖRE OLAY ŞÖYLE GERÇEKLEŞTİ

O.E., Ereğli ilçesinde eski sevgilisi üniversiteli 19 yaşındaki B.K.’yı ‘silah zoruyla’ otomobiline bindirip, mezarlık alanına götürdü. O.E., araçtan inip uzaklaştığı B.K.’ya cinsel istismarda bulundu. B.K’nın şikayeti üzerine tutuklanan O.E., ‘silah zoruyla cinsel amaçlı kişi hürriyetini yoksun kılma’ ve ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçlarından 39 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

KARDEŞİ DE ORADAYMIŞ

Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada savunma yapan sanık O.E., araçta B.K.’nın kız kardeşinin de olduğunu söyledi: “B.K., bizi birbirimizle tanıştıran G.Ü. ile olan ilişkimi öğrenmiş. Bu yüzden ayrıldı benden. Mezarlıktaki olayda telefonla haberleştik. Evinin önünden aldım. Arabayı mezarlığın oraya çektim. Kendisi kardeşinin yanında konuşmak istemediğini söyleyerek arabadan çıkmak istedi. Arabadan çıktıktan sonra biraz uzaklaştık. Konuşurken sarılmaya başladı. Onun rızasıyla ilişkiye girdik. Kardeşi o sırada geldi. G.Ü.’den ayrılmamı, tekrar ona dönmemi istedi. Ben ona ayrılamayacağımı söyledim. O da ‘Sen görürsün’ dedi. Kardeşi de bizi o halde görmüştü. Bu yüzden şikayetçi olmuş olabilir.”

Sanık O.E.’nin avukatı da iki tarafın da anlaşıp araca bindiğini gösteren WhatsApp mesajlarını mahkemeye delil olarak sundu.

Mahkeme heyeti, sanıkla mağdurun mesajlarıyla toplanan diğer delilleri değerlendirerek, O.E.’nin tahliyesine karar verdi.

Duruşma, B.K.’nın ifadesinin alınması için ertelendi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin
Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin