BJK TV canlı yayın linki Beşiktaş şampiyonluk kutlamaları

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları canlı olarak BJK TV'de milyonlarca taraftara kupa sevincini anlık yayınlarla yaşatacak.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamarı canlı olarak bugün BJK TV'de. BJK TV canlı yayın izleme linki haberimizde.

Beşiktaş'ta kutlamalar 3 Haziran Cumartesi günü boğazda başlayacak. Harem'den kalkacak olan gemi ile şampiyonluk turu start alacak. Buradan Dolmabahçe'ye gelecek olan Beşiktaş daha sonrasında üstü açık otobüsle kutlamalara Vodafone Stadyumu'nda devam edecek. Daha sonrasında deniz tarafına bakan kale arkasında hazırlanan platformda stat dışındaki taraftarlarla birlikte kutlamalar devam edecek.

Şampiyonluk kutlamamalarının ilk etabı ise saat 16.00'da sonlanacak. Saat 17.00'da başlayacak olan Osmanlıspor maçının ardından Beşiktaş şampiyonluk kupasına kavuşacak ve stat içerisinde taraftarlar selamlanacak.

Bu arada Beşiktaş'ın yarın alacağı Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonu şampiyonluk kupası ise TFF'ye teslim edilen kupasını alacak.

BJK TV CANLI İZLE

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bitcoin altcoin'lerde pump and dump ile manipülasyon (Kripto para piyasasında dolandırıcılık)
Bitcoin altcoin'lerde pump and dump ile manipülasyon (Kripto para piyasasında dolandırıcılık)