Bim Aktüel 10 Mart cuma kataloğu ürünlerinde büyük indirim

BİM Aktüel marketler zinciri içinde bulunan biri birinden farklı altüel ürünler 10 mart tarihinde yine alışveriş zinciri oluşturacak.

 Her cuma ucuzluk alışverişi ve fırsat ürünlerini müşretilerine sunan BİM, 10 mart cuma günü de geleneğini devam ettiriyor.

 Her şehirde olan insanlar bu ürünlerden kendilerine uygun olan ürünleri alabilmeleri için Türkiye içinde olan tüm şehirlerin farklı semtlerinde işlemlerine devam etmektedir. Her cumaya özel olan ürünleri gelen alacak. Sınırlı sayıda olan ürünleri piyasa değerinin altında olan ücretlendirmeleri ile rahat bir şekilde alacaksınız. 10 Mart BİM aktüel ürünleri bu hafta da mutfaklarınızda gerekli olan küçük ev aletlerini en uygun alternatifleri ile sunmaktadır. Rendeli saklama kaplarından blender setine ya da düdüklü tencerelere kadar birçok ürün yerini almaktadır.

Haftalık indirim katalogları bu hafta da yerini alarak on sayfalık seçenekleri ile bulunmaktadır. Marketin içinde olan kampanyalı ürünler, müşterileri için yerini almaktadır. Sadece bir alanda değil her alanda farklı ürünleri sizler için sunarak mutfak eşyalarından elektrikli aletlere, giyeceklerden geceliklere de yiyecek alanlarında uygun ürün seçeneklerini sunmaktadır. İstediğiniz ve size yakın olan BİM şubelerine giderek sizler de uygun ürünleri alabileceksiniz. 10 Mart cuma gününden itibaren satışa sunulacak ürünlerden Fantom 2200 w elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar için 129 TL fiyatı ile yerini almakta.

Mutfaklarda bulunması şart olan ve sizlerin işlerini daha kolay hale getiren blender seti piyasa değerinin bir hayli altında olarak 5,90 TL seçeneği ile yerini almaktadır. Bayanların ister evde ister dışarıda kullanmaları için bulunan tokalı terlik alternatifleri 4,9 TL değerinde fiyatlandırmaları ile yerini almaktadır. Bunun gibi birçok farklı ürünün yer aldığı sayfalar içinden istediğiniz ürünü 10 Mart cuma gününden itibaren her semt içinde bulunan BİM marketleri içinden alabileceksiniz. Çocuklarınızın da kendilerine özgü iyi bir mutfak oluşturabilmeleri için bulunan lisanslı oyuncak setlerinin birçok farklı modeline 16,50 TL değerinde fiyatlandırmaları ile sahip olacaksınız. Her hafta yayınlanana katologları inceleyerek ihtiyacınız olan ve almak istediğiniz ürünleri alabileceksiniz.

10 Mart Aktüel Ürünleri

Fantom Su Filtreli 2200W Elektrikli Süpürge 129 TL

King Blender Set 59,90 TL Mini Çelik Tencere Çeşitleri 14,90 TL

Hascehver Düdüklü Tencere 12 Litre 49,90 TL

Çift Kişilik Fitted Çarşaf Yastık Takımı 19,90 TL

Sunny Elektrikli Kahve Cezvesi 19,90 TL

Rendeli Saklama Kabı 8,50 TL

Makarna / Pirinç Süzgeci 2,50 TL Mozaik Bloklar 17,50 TL 7'li Saklama Kabı 9,90 TL Kaymaz Taban Halı 37,50 TL Kaymaz Taban Yolluk 29,90 TL Tek Toka Terlik 4,90 TL Lolla's Lisanslı Oyuncak Seramik Çay Seti 16,50 TL Wok Tava 15,90 TL Paşabahçe Borcam Oval Tepsi 4,90 TL

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Bunları 'ben yapmam' diyen kadın yalan söyler
Bunları 'ben yapmam' diyen kadın yalan söyler