BigChefs artık Katar'da da hizmet verecek

2007 yılında Ankara'da kurulan ünlü restoran zinciri BigChefs, Orta Doğu'daki yolculuğuna devam ediyor. Büyük şefler, Dubai ve Suudi Arabistan'dan sonra Kuveyt'e de adım atacak.

Türkiye’nin önde gelen restoran zinciri markası BigChefs, Kuveytlilerin yemek ve eğlence lokasyonu Sea View Food Complex’te ilk şubesini 23 Haziran itibarı ile açıyor.

Kuveyt Sea View Food Complex artık Türkiye’nin önde gelen restoran zinciri markası BigChefs’e de ev sahipliği yapıyor olacak. Büyükşefler, Türk mutfağının damakta iz bırakan lezzetlerini artık Kuveytliler için de sergileyecekler.

Yurt dışında açılan her bir BigChefs şubesinde olduğu gibi, Abu Halaifa şubesinde de mobilyadan, mutfak ekipmanlarına, aydınlatma elemanlarından, tabağa, zeytin yağından nar ekşisine kadar pek çok malzeme Türkiye’den gönderiliyor.

Orta Doğu ülkelerinde yeme-içme sektörünün gelişmesi ve Türk lezzetlerinin ilgi görmesi ile ilk yurt dışı şubesini Eylül 2014’ de Dubai’de açan BigChefs, yeni şubesi ile Kuveytlilere merhaba demekten gurur duyuyor.

Özgün ve ayrıcalıklı sunumları, her damak tadına hitap eden lezzetleri ve güler yüzlü ekibi ile ön plana çıkan BigChefs, Abu Halaifa şubesinde heyecanla yeni misafirlerini bekliyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?
Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?