Best Model Of Turkey 2017 Aslıhan Karalar kimdir, kaç yaşında?

Best Model Of Turkey 2017 biincileri düzenlenen harika bir törenle belli oldu. Bu yıl 30’uncu kez düzenlenen Best Model Of Turkey 2017'nin kazananı Aslhan Karalar oldu. Aslıhan Karalar kimdir?

 Best Model Of Turkey 2017, dün akşam gerçekleştirilen törenle birlikte en iyilerini seçti. Birinci olan Aslıhan Karalar kimdir?

Modellik dünyasına adım atmak isteyen genç kız ve erkekler için büyük bir fırsat sunan, moda ve tekstil dünyasının vitrini olan Best Model of Turkey yarışması, aynı zamanda bu yıl 30’ncu yaşını kutladı.

Bayan finalistler Yıldırım Mayruk koleksiyonu, erkek finalistler ise Levon Kordonciyan koleksiyonu ile jüri ve izleyici karşısında çıktılar. Gecede Mercan Kerman, Pınar Atman Volkan, Alper Aslanoğlu, Parıl Erdem, Fevziye Çamer, Levon Kordonciyan, Nil Burak, Şevval Sam, Semra Erener Özalçın, Onur Seyit Yaran, Gizem Kayalı, Tuğçe Sarıkaya, Muammer Kapucuoğlu, Almila Özerman, Sadettin Dayıoğlu jüride yer aldı.

Kıbrıs'ın Girne şehrinde düzenlenen Best Model Of Turkey 2017'de18 yaşındaki Ankaralı Aslıhan Karalar ve 17 yaşındaki Eskişehirli Efe Sorarlı “Türkiye'nin en iyi modeli” seçilerek birinci oldular.

Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil’in sunuculuklarını yaptığı gecede bin 700 aday arasından seçilen 32 kız ve erkek finalist yarıştı.

Efe Sorarlı'nın lise son sınıf öğrencisi olduğu, Aslıhan Karalar'ın ise Lonra'daki King's College'da işletme bölümünde öğrenci olduğu belirtildi.

Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı aralık ayında Fransa'nın başkenti Paris’te yapılacak “Best Model Of World 2017”de Türkiye'yi temsil edecekler.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu
Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş'ın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu