Beşiktaşlılar Şenol Güneş'i eleştiriyor

Cuma akşamı oynanan Kasımpaşa maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta, oyuna gerekli müdahaleleri yapmadığı gerekçesiyle Teknik Direktör Şenol Güneş eleştirilerin hedefi oldu.

Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak puan kaybı yaşayan Beşiktaş'ta eleştiri okları Teknik Direktör Şenol Güneş'e yöneldi. Deneyimli hocanın oyuna müdahale edemediği, özellikle 60-75. dakikalar arasında yorulan orta sahada değişiklik yapmayarak puan kaybına zemin hazırladığı ifade ediliyor.

Güneş'in golü yedikten sonra Medel'i oyuna alması tepki çekti. Lens ve Negredo'yu da hâlâ kadroya monte edemeyen tecrübeli teknik adamın, gelecek haftalarda nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Bu arada Güneş, oyuncuları ile maçı değerlendirdi.

Puan kaybından dolayı üzgün olduğunu belirten Beşiktaş'ın hocası, “Maç bizim hakkımızdı. Çok anlamsız iki puan kaybettik. Daha etkili olmamız lazım. Böyle olmaz, olamaz” dedi.

MEDEL SINIFI GEÇTİ

Yeni transfer Medel, Beşiktaş forması ile ilk sınavına Kasımpaşa maçının son 16 dakikasında verdi. Bu süre içinde 22 kez topla buluşan Şilili, bunların hepsini takım arkadaşlarına kazandırarak yüzde 100'lük pas isabet oranı yakaladı. 3 uzun pasında da başarılı olan Medel'in gelecek haftalarda daha fazla süre alması bekleniyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  IMDb verilerine göre 2017 Yılının en iyi ilk 10 filmi
IMDb verilerine göre 2017 Yılının en iyi ilk 10 filmi