Beşiktaş, Vida'yı getiriyor

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Dinamo Kiev'li Domagoj Vida transferinde son aşamaya geldi.

Beşiktaş'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan Domagoj Vida transferinde önemli aşama kaydedildi.

Dinamo Kiev'in yıldız futbolcusu Domagoj Vida'nın Beşiktaş Kulübü ile görüşme haklarını elinde bulunduran menajeri Uğur Avadan transfer ile ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde ön sıralarda yer alabn Hırvat stoper domagoj Vida'nın Beşiktaş ile görüşme haklarını elinde bulunduran menajeri Uğur Avadan açıklamalarda bulundu.

SÜPER LİG'DEN BAŞKA TAKIMLAR DA VİDA'NIN PEŞİNDE

"Futbolcu adına Beşiktaş Kulübü ile görüşmeleri ben yürütüyorum. Vida ya Türkiye'den Beşiktaş dışında , İspanya dan ve Premier Lig'den çok ciddi teklifler var. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan oyuncuyu ikna etmek ve almak kolay değil. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay dan daha az bir süre var ve kurallara göre oyuncu ile görüşmek serbest. Bu transferi hangi kulüp ve yönetim yaparsa büyük iş başarmış olur ve bence yılın transferini yapmış olur. Şu an Beşiktaş için her şey olumlu ama kulüp bazında daha bir görüşme Yok. Umarım her şey olumlu sonuçlanır." 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Kar çilesi başladı! 20 cm oldu
Kar çilesi başladı! 20 cm oldu