Bayrampaşa'da yolcu servisi kül oldu

İstanbul Bayrampaşa'da otogara yolcu götüren bir servis aracı, yola çıktıktan bir kilometre sonra birden alev aldı. Alevlere teslim olan otobüs, adeta kül olarak kullanılamaz duruma geldi.

Akşam saatlerine doğru Bayrampaşa'da yangın paniği yaşandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında otogar bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Bir firmaya ait servis midibüsü, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na gelen yolcuları alarak hareket etti. İçerisinde yaklaşık 10 yolcunun bulunduğu aracın otogardan yaklaşık 1 kilometre uzaklaştıktan sonra motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Midibüsün sürücüsü olaya yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Alevler kısa sürede aracın tümünü sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan midibüsü söndürdü.

Servis aracının sürücüsü Şakir Güleken, aracın motor kısmında biranda alevlerin yükseldiğini, yangın tüpüyle müdahale ettiğini ancak yangını söndüremediğini söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yanan araçla ilgili inceleme başlattı. Bu arada, yolcular firmanın başka bir aracıyla gönderildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Öğretmenler gününe ait en komik capsler
Öğretmenler gününe ait en komik capsler