Bayram boyunca hava nasıl olacak?

Bayram tatili öncesi sağanak yağış ve fırtınayla imtihan olan Türkiye'de, tatilciler bayram boyunca hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. İşte bayram hava tahmin raporu...

Meteoroloji son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. Bayramda hava nasıl olacak oldukça merak ediliyor.

Bayramda hava nasıl olacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, hava sıcaklıklarının yağışlarla birlikte çarşamba günü batı bölgelerde, perşembe günü iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağını söyledi.

BAYRAM SÜRESİNCE HAVA SICAK OLACAK

Eroğlu, "30 Ağustos Çarşamba günü ve arefe günü azalan hava sıcaklıklarının bayramın ilk gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak tekrar artacağını ve ülke genelinde bayram süresince mevsim normalleri civarında seyredeceğini tahmin ediyoruz. Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan meteorolojik tahmin ve uyarıların takip edilmesi can ve mal emniyeti açısından önem arz ediyor" diye konuştu.

Yüksek sıcaklıkların yaşandığı günlerde meydana gelebilecek orman yangını riskine karşı gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Eroğlu, Kurban Bayramı'nın Müslüman alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını diledi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım